Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Executive producer στο Ark 2 και την Ark: The Animated Series ο Vin Diesel

*
Ο ηθοποιός Vin Diesel είναι πλέον μέλος του Studio Wildcard και έχει λάβει τη θέση του executive producer τόσο για το Ark 2 videogame, όσο και για την Ark: The Animated Series. Όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ του εξωτερικού, ο Diesel είναι μεγάλος fan των games και η συμφωνία έγινε με σχετική ευκολία. Ο ίδιος δήλωσε επίσημα πως «διασκεδάζω αρκετά παίζοντας το Ark και είμαι ενθουσιασμένος για αυτήν την εξέλιξη που θα μου δώσει την ευκαιρία να συμμετέχω στην ανάπτυξη του νέου παιχνιδιού, αλλά και της σειράς». Υπενθυμίζεται πως ο Diesel δίνει τη φωνή του στον Santiago, έναν freedom fighter που εμφανίζεται και στη σειρά και στο game. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Diesel εμπλέκεται στην ανάπτυξη videogame, αφού το 2002 ίδρυσε τη δική του εταιρεία (Tigon Studios) που δούλεψε σε games όπως τα Wheelman και Chronicles of Riddick.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*